NIEUW!

TAFEL RESERVEREN? KAN VIA [email protected] OF VANAF 16U00 OP ONS NUMMER 089/ 21 55 88

Menukaart

Ontdek het menu

Onze keuken is open tot 21u00

Per tafel is het 1 rekening zodat alles vlot verloopt.

TAPAS / VOORGERECHTEN

Tapasplank van de Chef (2 personen)
Duo-bruscetta: tomaat met mozarella(3 st.) parmaham(3 st.)
Vitello tonato: rucola, kwartelei, kruidensalade en gerookte paprika
Duo van ambachtelijke kaas- en garnaalkroket
Graved lax op Deense wijze, citroencrème, quinoa & cavaillon meloen

VLEESGERECHTEN

’t Huysbereide vol-au-vent
’t Huysbereid stoofvlees
Ossobuco op siciliaanse wijze met verse groenten en truffelolie
Licht pikante kippenspies met gegrilde groenten en tzatziki
Lamskroon in een kruidenkorstje met voorjaarsgroenten
Gepekelde speenrugfilet met een jus van citrusvruchten
"Bavette" Flank-steak (300gr.) met een frisse salade
Filet pure (250 gr.) met een frisse salade
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.

't Huysbereide sauzen exclusief

Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Provençaalse saus
Bearnaisesaus

Bakwijzen

Bleu:
Een steak ‘bleu’ is vanbinnen nog volledig rauw
  • Bleu froid: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant is nog koud.
  • Bleu chaud: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant van het vlees is warm.
Saignant
Deze steak heeft langs de buitenkant een korstje. Echter de binnenkant van het vlees is nog mals en sappig. Aanbevolen door de rasechte vleeseters.
À point
Deze steak is niet meer rauw, maar wel nog sappig.
Bien cuit of Well done:
Deze steak is goed doorbakken; niet meer rauw en droger dan de steak ‘a point’.

VISGERECHTEN

Roodbaarsfilet op vel gebakken met een jus van pomodori
Gegrilde gamba's (6st.) met venkel & rode paprikasaus
Halve Oosterschelde kreeft gegrild met rozemarijnboter
Rijkelijk gevuld vispannetje
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.

GERECHTEN ZONDER VLEES

Curry- kokossoep met komkommer, tomberry & citroengras
No-beef burger met gegrilde groenten & griekse yoghurt
Risotto van boekweitkorrels, tapioca & jus van mango
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.

FRISSE SALADES

Salade van de Chef: bloedworst, appel & spek
Pulled chicken salade: groene asperges, veldsla & mix van noten en spek
Salade parelcouscous met kruimels van geitenkaas en vijgenconfijt
Salade met krokante kalfszwezerikjes & een koriander- limoen mayo

PASTA’S

Linguine ‘verse zeevangst’ (vis en schaaldieren)
Linguine scampi Diabolique

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
Prinsen- en prinsessenhapje (Videe)
Kinderstoofvlees
Balletjes in tomatensaus
Bitterballen (6 stuks) met frietjes
Frikandel met frietjes en appelmoes
"Victor-menu": 2 frikandellen met frietjes en appelmoes

NAGERECHTEN

Chocolade Moelleux
Sabayon van ‘t Huys
Aardbeien coupe-Romanoff
Coupe Dame Blanche met grootmoedersijs ( 2 bollen)
Coupe met huisgemaakte advocaat ( 2 bollen)
Crème brûlée
Kinderijsje ( 1 bol)

We maken per tafel 1 rekening