NIEUW!

TAFEL RESERVEREN? KAN VIA [email protected] OF VANAF 16U00 OP ONS NUMMER 089/ 21 55 88

Menukaart

Ontdek het menu

Onze keuken is open tot 21u00

Per tafel is het 1 rekening zodat alles vlot verloopt.

TAPAS / VOORGERECHTEN

Tapasplank van de Chef (2 personen)
Duo-bruscetta: tomaat met mozarella(3 st.) parmaham(3 st.)
Huisgemaakte nacho's met hummes, zure room en guacamole
Oesters ( 6 stuks)
Scampi's ( 6 stuks) in lookroom, tomaat en lente-uit
Duivenconsommé celestine & kruidenflensjes

VLEESGERECHTEN

’t Huysbereide vol-au-vent
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.
’t Huysbereid wild- stoofvlees
Hazenrugfilet met portojus, gekonfijte mini-bieten en geglaceerde spruitjes
Parelhoen suprême met andijviestamppot , zuurkool en druifjes
Huisgemaakte spare-ribs piri-piri( licht pikant)
Varkenshaasje met een kruidenkorstje en saus naar keuze
"Bavette" Flank-steak (300gr.) met een frisse salade
Magret De Canard met mango, paprika, bietenreepjes & noedels
Hertenbiefstuk grand-veneur met seizoensgroenten

't Huysbereide sauzen exclusief

Gebakken champignons
Natuur
Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Provençaalse saus
Handgklopte bearnaisesaus

Bakwijzen

Bleu:
Een steak ‘bleu’ is vanbinnen nog volledig rauw
  • Bleu froid: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant is nog koud.
  • Bleu chaud: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant van het vlees is warm.
Saignant
Deze steak heeft langs de buitenkant een korstje. Echter de binnenkant van het vlees is nog mals en sappig. Aanbevolen door de rasechte vleeseters.
À point
Deze steak is niet meer rauw, maar wel nog sappig.
Bien cuit of Well done:
Deze steak is goed doorbakken; niet meer rauw en droger dan de steak ‘a point’.

VISGERECHTEN

Rijkelijk gevuld vispannetje
Gevulde tongrolletjes met scampi's en een kreeftenjus
Op vel gebakken zalmmoot op een bedje van spaghetti-groentjes
Gestoomde zeewolffilet met een gegratineerd witlooftaartje
Reuze gamba's op zuiderse wijze ( 6 stuks)
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.

GERECHTEN ZONDER VLEES

't Huysgemaakte chili sin carne
No-beef burger met gegrilde groenten & griekse yoghurt
Linguini met verse marktgroentjes
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.

FRISSE SALADES

Salade van de chef: zwarte pens, spekjes en gebakken appel.
Salade Niçoise; kort gebakken tonijn met sesamzaad
Salade met warme geitenkaas, spek en honing-mosterddressing
Salade met gerookte eendenborst en een sherry-framboos dressing

PASTA’S

Linguine ‘verse zeevangst’ met vis en schaaldieren ( roomsaus)
Linguine scampi- pancetta Diabolique (licht pikant)
Tortellini gevuld met ricotta en spinazie en een tomatenroomsaus

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
Prinsen- en prinsessenhapje (Videe)
Mini- beef burger
Balletjes in tomatensaus
Kipnnuggets (4 stuks) met frietjes
Frikandel met frietjes en appelmoes
"Victor-menu": 2 frikandellen met frietjes en appelmoes

NAGERECHTEN

Venwenbordje; chocomousse, brownie en vanille-ijs
Sabayon van ‘t Huys
Tarte tatin met bol vanille-ijs
Coupe Dame Blanche met grootmoedersijs ( 2 bollen)
Coupe met huisgemaakte advocaat ( 2 bollen)
Crème brûlée
Kinderijsje ( 1 bol)

We maken per tafel 1 rekening