Menukaart
Ontdek het menu
Onze keuken is open tot 21u00
Per tafel is het 1 rekening zodat alles vlot verloopt.
TAPAS / VOORGERECHTEN
Tapasplank van de Chef (2 personen)
Duo-bruscetta: tomaat met mozarella(3 st.) & parmaham(3 st.)
Taartje van bloedworst met appel & appelsiroop
Oesters (6 stuks)
Tataki van tonijn in een kruidenjasje & sojasaus
VLEESGERECHTEN
’t Huysbereide vol-au-vent
Taartje van bloedworst, appel & een appelsiroop
Stoverij van varkenswangetjes met veldsla & appel
Ossobuco op siciliaanse wijze met verse groentjes
Huisgemaakte spare-ribs piri-piri (licht pikant)
Kalfsentrecôte; kumquat, groene peper & fijne groenten
"Bavette" Flank-steak (300gr.) met een frisse salade
Hertenbiefstuk grand-veneur met seizoensgroenten
't Huysbereide sauzen
Gebakken champignons
Natuur
Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Provençaalse saus
Handgklopte bearnaisesaus
VISGERECHTEN
Rijkelijk gevuld vispannetje
Gegrilde gamba's met venkel & paprikasaus
Koolvishaasje met knolseldercrème, aardappel & een hollandaisesaus
Zwarte heilbot met gestoofde prei, garnaaltjes & een kervel crème
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.
GERECHTEN ZONDER VLEES
Penne pesto met pijnboompitten & rucola
No-beefburger met gegrilde groenten & aioli
Mosterdstamppot met spinazie, kaas & veggie worst
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
FRISSE SALADES
Salade van de chef: witte pens, vijgen, rode kool & peperkoek
Salade gemarineerde zalm, avocado, ei, appel & een dille dressing
Salade met warme geitenkaas, spek en honing-mosterddressing
PASTA’S
Linguine ‘verse zeevangst’ met vis en schaaldieren (roomsaus)
Linguine scampi- pancetta Diabolique
(licht pikant)
Pappardelle met kip & rode spitskool
VOOR ONZE KLEINE GASTEN
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
Prinsen- en prinsessenhapje (Videe)
Mini- beef burger
Balletjes in tomatensaus
Kipnnuggets (4 stuks) met frietjes
Frikandel met frietjes en appelmoes
"Victor-menu": 2 frikandellen met frietjes en appelmoes
NAGERECHTEN
Venwenbordje: 3 bereidingen van de keuken
Sabayon van ‘t Huys
Moelleux met grootmoedersijs
Coupe Dame Blanche met grootmoedersijs ( 2 bollen)
Coupe met huisgemaakte advocaat ( 2 bollen)
Crème brûlée
Kinderijsje ( 1 bol)