NIEUW!

TAFEL RESERVEREN? KAN VIA [email protected] OF VANAF 16U00 OP ONS NUMMER 089/ 21 55 88

Menukaart

Ontdek het menu

Onze keuken is open tot 21u00

Per tafel is het 1 rekening zodat alles vlot verloopt.

TAPAS / VOORGERECHTEN

Tapasplank van de Chef (2 personen)
Duo-bruscetta: tomaat met mozarella(3 st.) parmaham(3 st.)
Vitello tonato: rucola, kwartelei, kruidensalade en gerookte paprika
Duo van ambachtelijke kaas- en garnaalkroket
Scampi's in lookroom, tomaat en lente-uit

VLEESGERECHTEN

’t Huysbereide vol-au-vent
’t Huysbereid stoofvlees
Ossobuco op siciliaanse wijze met verse groenten en truffelolie
Licht pikante kippenspies met gegrilde groenten en tzatziki
Huisgemaakte spare-ribs piri-piri( licht pikant)
Kalfsoester met een frisse salade
"Bavette" Flank-steak (300gr.) met een frisse salade
Tagliata van Entrecote op italiaanse wijze
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.

't Huysbereide sauzen exclusief

Gebakken champignons
Natuur
Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Provençaalse saus
Handgklopte bearnaisesaus

Bakwijzen

Bleu:
Een steak ‘bleu’ is vanbinnen nog volledig rauw
  • Bleu froid: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant is nog koud.
  • Bleu chaud: de buitenkant van het vlees is gebakken en de binnenkant van het vlees is warm.
Saignant
Deze steak heeft langs de buitenkant een korstje. Echter de binnenkant van het vlees is nog mals en sappig. Aanbevolen door de rasechte vleeseters.
À point
Deze steak is niet meer rauw, maar wel nog sappig.
Bien cuit of Well done:
Deze steak is goed doorbakken; niet meer rauw en droger dan de steak ‘a point’.

VISGERECHTEN

Gegrilde gamba's (6st.) met venkel & rode paprikasaus
Tongschar a là meunière gebakken
Rijkelijk gevuld vispannetje
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.

GERECHTEN ZONDER VLEES

't Huysgemaakte Poké bowl
No-beef burger met gegrilde groenten & griekse yoghurt
Risotto van boekweitkorrels, tapioca & jus van mango
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.

FRISSE SALADES

Vissalade van de chef
salade pulled chicken
Salade met warme geitenkaas, spek en honing-mosterddressing
Salade kip & scampi met een currydressing

PASTA’S

Linguine ‘verse zeevangst’ met aglio e olio (vis en schaaldieren)
Ravioli van kreeft met kreeftensaus
Linguine scampi Diabolique

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
Prinsen- en prinsessenhapje (Videe)
Mini- beef burger
Balletjes in tomatensaus
Bitterballen (6 stuks) met frietjes
Frikandel met frietjes en appelmoes
"Victor-menu": 2 frikandellen met frietjes en appelmoes

NAGERECHTEN

3 kleine panna cotta met huisbereide rode vruchtencompot
Chocolade Moelleux
Sabayon van ‘t Huys
Aardbeien coupe-Romanoff
Coupe Dame Blanche met grootmoedersijs ( 2 bollen)
Coupe met huisgemaakte advocaat ( 2 bollen)
Crème brûlée
Kinderijsje ( 1 bol)

We maken per tafel 1 rekening