Menukaart
Ontdek het menu
Onze keuken is open tot 21u00.
Per tafel max. 4 verschillende gerechten, kindergerechten niet meegerekend.
Per tafel maken wij 1 rekening zodat hieromtrent geen fouten kunnen gebeuren.
TAPAS / VOORGERECHTEN
Tapasplank van de Chef (2 personen)
Duo-bruschetta: kersttomaatjes (3x) & Copa di Parma (3x)
Toastje balkenbrij met appeltjes & spek
Scampi's (5st.) met pittige tomatensalsa & yoghurt-dip
Oesters (6st.)
VLEESGERECHTEN
’t Huysbereide vol-au-vent met een frisse salade
Huisgemaakte spare-ribs piri-piri & een frisse salade
"Bavette" Flank-steak (300gr.) met een frisse salade
"Meat of the day"
't Huysbereide sauzen
Natuur
Peperroomsaus
Champignonroomsaus
Provençaalse saus
Handgklopte bearnaisesaus
VISGERECHTEN
Rijkelijk gevuld vispannetje
Gegrilde gamba's met een frisse salade & tomatensaus
"Vangst van de dag" met zijn garnituur
Deze gerechten worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten en zijn inbegrepen in de prijs.
GERECHTEN ZONDER VLEES
Groentenrösti met torentje van rucola, tomaat & advocado
Ravioli van boschampignons & champagnesaus
Gevulde zoete paprika met couscous, geitenkaas & verse kruiden
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
FRISSE SALADES
Salade surf & turf: kip & scampi's, ei, appel & advocado
Salade met warme geitenkaas, spek en honing-mosterddressing
PASTA’S
Linguine van 't Huys: tomatensaus, chorizo, boerenkool & olijven
Linguine scampi met saffraansaus & citrus
Ravioli van boschampignons, spekjes & champagnesaus
VOOR ONZE KLEINE GASTEN
Alle onze gerechten kunnen worden geserveerd met frieten, puree, aardappelgratin of kroketten.
Balletjes in tomatensaus
Kipnnuggets (4 stuks) met frietjes
Frikandel met frietjes en appelmoes
"Victor-menu": 2 frikandellen met frietjes en appelmoes
NAGERECHTEN
't Huys- blanche; vanille-ijs (2 bollen) chocoladesaus & advocaat
Sabayon van ‘t Huys
Moelleux met grootmoedersijs
Coupe Dame Blanche met grootmoeder vanille-ijs ( 2 bollen)
Coupe met advocaat & grootmoeders vanille-ijs (2 bollen)
Crème brûlée
Kinderijsje ( 1 bol)